Image by Taylor Simpson

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan

Autan yritystäsi luomaan koukuttavaa ja inspiroivaa sisältöä. Sisältömarkkinointi johdattaa asiakkaan eteenpäin ostopolulla ja auttaa yritystäsi saamaan haluttuja tuloksia. 

Hakukoneoptimoitu sisältö verkkosivuille

Hakukoneoptimointi auttaa ohjaamaan kävijöitä sivustollesi Googlen orgaanisten hakutulosten kautta. Ilman sisältöä tämä ei toimi: tarvitset hakusanoja sisältäviä blogeja, artikkeleita ja muuta sisältöä tullaksesi rekisteröidyksi Googlen silmissä.

Sisällöllä on siis keskeinen asema digimarkkinoinnissa:

  • Palvelujen ja tuotteiden etsiminen aloitetaan lähes poikkeuksetta hakukoneista. Internetissä olet kohdeyleisösi saatavilla ja loistavalla sisällöllä erotut kilpailijoistasi.

  • 70% käyttäjistä klikkaa auki kolme ensimmäistä hakutulosta. Mitä pidempiä, laadukkaampia ja hakusanapainotteisempia sisältöjä sivustoltasi löytyy, sitä korkeammalle pääset Googlen hauissa.

  • Sisältö nostaa näkyvyyttäsi. Mitä pidempi ja runsaampi sisältö, sitä paremmin Google huomioi sivusi.

  • Sisältö lisää löydettävyyttäsi. Yleisö etsiytyy laadukkaan, asiantuntevan sisällön äärelle, koska se herättää luottamusta.

  • Näkyvyytesi laajenee. Sisältörikas sivu poikii linkkejä ja tulee todennäköisemmin jaetuksi sosiaalisessa mediassa.

Ilman laadukasta, olennaista ja säännöllisesti julkaistua sisältöä sivusto on kohdeyleisölle tarpeeton, eikä näy hakutuloksissa. Tämän takia hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on ensiarvoisen tärkeää. Se nostaa näkyvyyttä hakutuloksissa ja houkuttaa asiakkaita sivustollesi. Sinun ei välttämättä tarvitse tuottaa itse sisältöäsi, vaan voit myös hankkia asialle ammattilaisen.