top of page
IMG_9585-2-Edit_edited.jpg

Mitä teen?

Kuka olen?

Olen luova ravintola-alan brändikonsultti ja toteutan asiakkailleni trendikkäitä, persoonallisia ja näyttäviä ravintola- ja hotellibrändejä. Lisäksi toteutan vuosien kokemuksella ja intohimolla alan digimarkkinointia.

Minulla on laaja ymmärrys ravintola- ja hotellibrändeistä, konsepteista ja niiden rakentamisesta. Olen luonut vuosikymmenen aikana lukuisia brändejä, joihin voit törmätä muun muassa Helsingin Designmuseossa, Hakaniemen torilla, Sörnäisten rantatiellä, Bodomjärven rannalla ja jopa Balilla Indonesiassa.

 

Minussa yhdistyy henkinen ja emotionaalinen luova-ajattelija ja bisneshenkinen strategisti. Olen vahvimmillani, kun pääsen ideoimaan uutta visuaalisesti ja tarinallisesti houkuttelevaa sisältöä. Minulla on hyvä ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä, sitä kautta pystyn syventymään yksityiskohtiin ja rakentamaan niistä suuremman puhuttelevan kokonaisuuden. Elän usein tulevaisuudessa ja hahmotan tulevia trendejä jo kaukaa, sekä kykenen ymmärtämään mitkä trendit ovat liiketoiminnan kannalta tärkeitä.

 

 

Innostun elämästä ja olen elämäniloinen ihminen, joka nauttii intohimoisesti kotikokkailusta, koirista, kirpputoreista, luonnosta, urheilusta ja itsensä ylittämisestä. Tunturivaellukset, surffaus Atlantin valtamerellä tai vapaalasku Lyngenin vuoristossa saavat minussa kipinän syttymään. Itsensä ylittämisessä asuu kehittyminen ja kasvu! 

Otayhteyttä
TF_LOGO_valkoinen-500x344-2.png
toptaste_teksti_logo-01.png
share_company_logo_rgb.png
SUNLINES_logo.png
thumbnail_FABRIKEN-tekstilogo-WHITE.png
IMG_9516-Edit_edited.jpg
bottom of page